Itseilmaisu on uloshengittämistä

Luovuus on kanavoitunut viime aikoina muuhun kuin blogin kirjoittamiseen, kuten hiljaisuudesta voi päätellä. Pari viikkoa sitten alkanut hengityskoulu on kuitenkin tuonut paljon ajatuksia ja muutamia niistä haluan jakaa. Tärkein oikeastaan tuli jo otsikossa.

IMG_5285 (2)

Ilmaisemme itseämme uloshengityksellä. Ilmaisemme tunteemme, käytämme ääntämme, puhumme, kaikki uloshengityksellä. Uloshengityksellä päästetään irti. Kun jätämme jotain sanomatta tai näyttämättä tai emme halua luopua jostakin, teemme sen pidättämällä hengitystä. Sisäänhengitys taas aktivoi, ottaa vastaan ja valmistaa sen ilmaisemiseen, mitä on tarve tuoda esille. Hengitysten välisissä tauoissa lepäämme ja rauhoitumme.

Epätasainen hengitys kuuluu elämään. Kukaan ei hengitä tasaisen rauhallisesti hetkestä toiseen. Hengitystä tarkkailemalla voi kuitenkin oppia hurjasti itsestään. Missä tilanteissa annan itseni hengittää ulos ja milloin pidätän puolet itseilmaisustani? Hengitänkö enemmän ulos vai sisään? Uskallanko päästää irti vai pidänkö huolen, että hengitys on kontrollissa? Löytyykö hengitysteni välistä taukoa?

To survive, we need to breathe through our lungs. But to live, we need to breathe through our soul.

Muistakaa hengittää sielulla.

❤ Inkeri

HUOM! Nyt kun ulkona on ollut ihania aurinkoisia pakkaskelejä, niin Forever Living Products haluaa tarjota laadukkaita ihonhoitotuotteita kampanjahintaan kaikille blogin lukijoille! Tilatessa Foreverin yhden suosikkituotteista, Aloe Propolis Creme -voiteen (26 e) saa nyt toisen voiteen yhteishintaan 40 e. Kampanja koskee seuraavia tuotteita: Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Vera Gelly, Aloe Heat Lotion, Aloe Lotion, Forever Aloe Scrub ja Forever Marine Mask. Tutustu tuotteisiin klikkaamalla linkkejä ja helli pakkasen haastamaa ihoa!

Tilauksen pääset tekemään rekisteröitymällä Forever-asiakkaaksi täällä tai voit tehdä sen suoraan sähköpostilla/puhelimitse. Muista mainita tilauksen yhteydessä koodi rakastarakkautta, niin saat tuotteet kampanjahintaan. Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s