Elämä on tunne

Ravintolan ikkunalaudalla oli suloinen pieni mandariinipuu. Lähtiessä teki mieli ottaa yksi mandariini mukaan. Katsoin kysyvästi tarjoilijaa, joka oli heti mukana juonessa. “Ota yksi, mutta ota nopeaan. Niitä ei varmaan saisi viedä.” Tein käskystä ja innoissani kiitellen riensin ravintolan pihalle jakamaan vauvamandariinin ystäväni kanssa. Jäi hyvä mieli. Siitä, että toteutin hassun impulssin ja siitä ystävällisestä tarjoilijasta, joka antoi tehdä niin.

elämä on tunne

Elämä on tunne. Kokemus. Enemmän kuin kaikki se, mitä ulkopuolella tapahtuu. Ei se mandariini niin ihmeellinen ollut, mutta sen tuoma ilo teki tapahtumasta kokemuksen. Ei mikään konkreettinen niin ihmeellistä lopulta ole, mutta todellinen, taianomainen elämän sisältö onkin sen kaiken ulkoisen illuusion luomassa tunnekokemuksessa. Miten suuri saavutus tai käänteen tekevä tapahtuma tahansa ei olisi elämää ilman sitä sisäistä energialatausta, jota se aiheuttaa. Positiivista tai negatiivista.

Siksi loppujen lopuksi ei ole piiruakaan merkitystä, mitä teemme, miltä se saa meidät näyttämään tai mitä sillä saavutamme – voimme olla bisnesmaailman johtavia hahmoja tai metsän keskelle leiriytyneitä erakkoja ja kokea yhtä täyden tai epätäyden elämän. Merkitys on siinä, mitä tekemisemme saa meidät tuntemaan.

Tärkeitä ovat impulssit. Jos jokin vetää selittämättömästi puoleensa, mene ja tee. Jos tekee mieli maistaa ennennäkemättömän pientä mandariinia, maista. Jos tekee mieli kirjoittaa kirja, ala rustata. Jos tekee mieli toteuttaa liikeidea – well, you know what to do. Mutta tee se aina vain siksi, että tunnet.

Jos tunnet pelkoa, tee se siksi, että voittaisit pelon. Jos tunnet rakkautta, tee se siksi, että lisäisit sitä.

❤ Inkeri

PS. Kannustan edelleen kaikkia osallistumaan #aidotkasvot-haasteeseen somessa, kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkkio (joka paljastetaan myöhemmin!). Muistathan ladata kuvasi julkisena, jotta näen sinun osallistuneen. 🙂 

2 thoughts on “Elämä on tunne

    1. Kiitos Piia. ❤ Kannustan ehdottomasti luottamaan intuitioon! Ihmismieli on hassu, kun se aina haluaa selityksiä ja perusteluja, mutta usein tunne on kuitenkin sitä suurempaa viisautta. 🙏

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s