Minäkin

Tänään yllätin itsenikin ja tartuin itsevarmasti kitaraan. Viime aikoina ukulele on ollut kova juttu ja ehkä siksi kitarakin tuntui luontevammalta kuin ennen. Kyllä tästä vielä hyvä kakkossoitin saadaan!

kitaraa

Alla on siis oma biisi, jonka olen säveltänyt muutama vuosi takaperin rakkaalle isosiskolleni ja maailman parhaalle langolle, jotka itse asiassa viettävät hääpäivää tänään. Kuinkas ollakaan. Ehkäpä juuri siksi inspiroiduin fiilistelemään tätä kyseistä biisiä, tällä kertaa hiukan uudella tavalla. Ja onhan heinäkuu muutenkin vilkkainta hääkautta, joten ehkäpä on kaikin puolin ajankohtaista julkaista tämä nyt.

(Harmillisesti kuvasin videon pystypäin ajattelematta sen enempää, joten kuva on hassun pieni, mutta se ei onneksi ole videon olennaisin juttu.) 

Nauttikaa siis musiikista, rakastakaa ja olkaa luovia.

❤ Inkeri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s