Kehorakkautta ja arvonta

Saan ylpeänä kertoa, että teen tästä lähtien yhteistyötä ihanan Forever Living Products -tuotemerkin parissa! Olen todella innoissani yhteistyöstä, koska kehon hyvinvointi on yksi intohimoistani ja jaan enemmän kuin mielelläni tietoa sitä edistävistä tuotteista. Näillä tuotteilla vaikutetaan sekä mielen että kehon hyvinvointiin: tuotteet hoitavat kehoa ja rauhoittavat mieltä ‒ täydellinen kombo siis. Uuden yhteistyökumppanin kunniaksi päätin järjestää arvonnan, jossa palkintona on erilaisia rentouttavia ja hyvinvointia edistäviä Forever-tuotteita. Ohjeet arvontaan ovat postauksen lopussa, mutta ensin haluan kuitenkin kertoa tarkemmin tuotemerkistä ja tuotteista.

forever2

Forever Living Products on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka valmistaa aloe vera -pohjaisia terveys- ja ihonhoitotuotteita. Aloe vera on siis mehikasvi, joka sisältää useita vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä. Se ravitsee kehoa, hoitaa ihoa ja suolistoa sekä auttaa ravintoaineita imeytymään paremmin. Foreverillä tuotteet ovat lähtöisin omista viljelmistä ja niiden laatu varmistetaan aina taimesta valmiiksi tuotteeksi asti. Lisää tietoa Forever Living Products -tuotemerkistä saat täältä.

Tähän asti olen itse käyttänyt Forever-tuotteita satunnaisesti, mutta haluaisin siirtyä yhä enemmän erityisesti ihonhoidossa tähän tuotemerkkiin. Hyvinvoinnille ei ole yhdentekevää, mitä kemikaaleja keholleen syöttää, joten haluan etenkin päivittäin käytössä olevien tuotteiden olevan mahdollisimman luonnonmukaisia. Forever-tuotteet eivät ole edes mitään törkyhintaisia, vaan myös näin opiskelijalle mahdollisia hankkia. Esittelen seuraavaksi neljä Aloe vera -tuotetta, jotka sinun on mahdollista saada itsellesi osallistumalla arvontaan!

heat

Aloe Heat Lotion on rentouttava hierontavoide, jossa on rauhoittava mintun tuoksu. Voide sisältää useita ihoa hoitavia ja pehmentäviä ainesosia, kuten aloe veraa, arginiinia, allantoiinia sekä eucalyptus-, seesami- ja aprikoosinsiemenöljyjä.  Voide on täydellinen tuote rentouttavaan ja lämpimään hierontaan. Se sopii hyvin esimerkiksi paljon treenaaville tai istumatyötä tekeville ihmisille ‒ tai kenelle tahansa lihasten rentoutusta kaipaavalle! (Arvo 20 e)

forever4

Aloe Lips (ylläolevassa kuvassa oikealla) on ihana hoitava huulivoide, joka sisältää aloe veraa, jojobaöljyä ja mehiläisvahaa. Voin kokemuksesta todeta, että voide todellakin pitää huulet pehmeinä ja estää halkeilua (toisin kuin useat muut käyttämäni puikkohuulivoiteet). Voidetta voi lisäksi käyttää iholla täsmäkäyttöön, esimerkiksi kynsinauhoille tai hyönteisen pistoihin. Huulivoide ei sisällä lisättyä vettä, joten voit käyttää sitä yhtä hyvin polttavassa auringonpaisteessa kuin talviviimassa. Olen koukussa tähän. (Arvo 5 e)

Avocado Face & Body Soap (ylläolevassa kuvassa vasemmalla) on hellävarainen, mutta tehokas saippua kasvoille sekä koko vartalolle. Saippua sisältää avokadovoita, joka pitää yllä ihon kosteutta. Avokadosaippua sopii kaikille ihotyypeille. Itse suosin palasaippuoita, mutta monet niistä jättävät ihon kireäksi ja kuivan oloiseksi verrattuna nestemäisiin saippuoihin. Avokadosaippua oli positiivinen yllätys, koska se todella jätti ihon pehmeäksi ja lisäksi saippuassa on raikas sitruunan tuoksu, jota saa tuoksutella iholla koko päivän! (Arvo 7 e)

at ease1

Forever Essential Oils At Ease Blend on rauhallisuutta, tyyneyttä ja harmoniaa edistävä eteerinen öljy aromaattiseen käyttöön tai ulkoiseen käyttöön iholla. Öljy koostuu luonnon puhtaista raaka-aineista ja sisältää talviota, laventelia, eucalyptusta, korianteria, frankinsensiä, rosmariinia, roomalaista kamomillaa, piparminttua, basilikaa ja oreganoa. Voit käyttää At Ease -öljyä esimerkiksi tippoina tyynyliinalla nukahtamisen helpottamiseksi, ihovoiteeseen sekoitettuna lihasten rentouttamiseksi, tuoksulyhdyssä tai vaikka raikastimena pyykin seassa.  (Arvo 33 e)

Lisää Forever-tuotteita löydät osoitteesta http://www.myaloevera.fi/nooranaloe/fi/shop

Näiden upeiden tuotteiden arvontaan pääset siis mukaan

1) lisäämällä sähköpostiosoitteesi blogin sivupalkkiin “Seuraa”-painikkeen yläpuolelle (mobiiliversiossa selaa sivu alas asti, niin löydät painikkeen)
2) painamalla “Seuraa”-painiketta
3) vahvistamalla seuraamisesi omassa sähköpostissasi (Paina “confirm follow”).

Huom! Jos sinulla on oma WordPress-tili, pelkkä “Seuraa”-painikkeen painaminen riittää.

Forever-tuotteet arvotaan kaikkien seuraajien kesken ja aikaa osallistua on heinäkuun loppuun asti! Jos siis olet jo seuraaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa. Ilmoitan voittajille sähköpostitse ja palkinnot toimitetaan mahdollisimman pian sen jälkeen. Onnea arvontaan!

Rakastetaan kehoa ja tarjotaan sille parasta!

❤ Inkeri

 

2 thoughts on “Kehorakkautta ja arvonta

  1. Pingback: UNIVERSUMI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s