Hetkessä

Elä hetkessä. Ole läsnä. Tässä ja nyt. Carpe diem. Mitä nämä trendikkäät sanaparit oikeastaan tarkoittavat?

506b8-hetkess25c325a4

Hetkessä eläminen on todellisuuden hyväksymistä sen sijaan, että eläisi menneessä tai tulevassa. Niitä ei ole olemassa juuri nyt, on vain tämä tässä. Hetkessä eläminen on hengittämistä. Se on irti päästämistä, anteeksiantamista ja luottamista. Se on eteenpäin menemistä jokaista meneillään olevaa hetkeä arvostaen. Se on rakkauden tiedostamista. Kehossa olemista mielen sijaan. Syvää yhteyttä omaan elämän energiaan. Ajan kadottamista. Flow’ta.

Se on ymmärrystä, että vaikka eilen suunnitelmat kaatuivat, tänään kaikki voi taas olla hyvin. Vaikka eilen joku loukkasi, tänään hän voi ansaita luottamuksen. Vaikka eilen epäonnistuin, tänään voin ylittää itseni. Vaikka eilen itketti, tänään voin nauraa. Vaikka eilen halusin olla astronautti, tänään voin haluta olla pikajuoksija. Ja huomenna konserttipianisti. Kaiken voi tässä ja nyt. Vaikka eilen jotain ja huomenna ehkä jotain muuta.

❤ Inkeri

läsnäolokirjat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s